365nm Led

★★★★☆

De data aceasta va aducem 365nm led! Un incredibil catalog cu cel mai bun raport calitate-pret pe care il puteti gasi. Suntem cunoscuti pentru ca suntem practici si simpli. De aceea, puteti vedea cat de intuitiv ne facem listele pentru a va oferi cea mai buna atentie.

10 Cele mai bune

👉 Vezi mai multe 👈

Care este valoarea la 365nm led?

Avem multe probleme legate de multe lucruri importante de luat în considerare atunci când avem de-a face cu lămpile ghidate. Mulți oameni cred că nu aveți nevoie de capacitatea de a genera lumină cu un consum foarte scăzut de energie, în timp ce alții cred că lumina ar trebui să fie dispersată uniform pe suprafața produsului. Pe termen lung, sursa de lumină care este dezvoltată este importantă, cu toate acestea nivelul de lumină care poate fi produs este adesea important.

Tehnologia 365nm led este opțiunea excelentă pentru produsele care trebuie să producă o cantitate regulată de moliciune. Această tehnologie specifică produce o cantitate de lumină cu un aport de putere foarte scăzut, ceea ce este ideal pentru produsele care necesită oprire constantă sau trebuie să poată fi utilizate în situații de lumină slabă. În plus, această tehnologie specială este extrem de eficientă, ceea ce înseamnă că poate fi aplicată cu ușurință în multe produse diferite.

Care sunt avantajele 365nm led?

În general, există destul de multe aspecte pozitive de folosit când vine vorba de iluminatul DIRECT. Am să vă împărtășesc exemple:

Sunt mai puțin probabil să provoace oboseală oculară decât alte tipuri de iluminare BROUGHT.

Care sunt avantajele 365nm led?

Există multe dezavantaje în utilizarea semnelor luminoase și chiar a ecranelor. Mai jos sunt câteva:

Sunt semnificativ mai puțin eficiente decât orice alt tip de LED-uri.

Sunt mult mai puțin eficiente decât alte forme de LED-uri, deoarece acești oameni lucrează cu un grup de lumină muzicală redusă. Acest lucru face ca aceștia să folosească norocul, ceea ce ar putea face ecranul mai scump de realizat și, de asemenea, poate dezvolta un consum mai mare de energie.

Ele sunt în general mai puțin fiabile.

Unul dintre principalele dezavantaje este că au o reputație mai mică decât alte forme de LED-uri.

Sunt mai scumpe.

Unul dintre principalele dezavantaje ale utilizării acestuia este că sunt mai scumpe decât alte tipuri de led-uri. Acest lucru se poate datora faptului că folosesc un grup de muzică mai mic asociat cu lumina și pot fi mai puțin productivi atunci când pornesc și sting. De asemenea, pot fi o cantitate mai mică de stabil și pot avea limite de sănătate mai rapide.

Care sunt părțile negative de la 365nm led?

Există mulți factori negativi pentru utilizarea sa. În primul rând, emit lumină albastră puternică, ceea ce le face nepotrivite pentru utilizare în condiții de lumină scăzută. În al doilea rând, sunt costisitoare de produs și pot fi utilizate numai cu software de mare putere, cum ar fi farurile cu LED-uri și afișajele GHIDATE. În cele din urmă, acestea pot să nu fie productive, în timp ce altele conduc la utilizarea energiei, ceea ce înseamnă că ar putea să nu fie adecvate pentru utilizarea în proiecte pe termen lung.

Pe măsură ce toată lumea se îndreaptă către electronice de larg consum din ce în ce mai subțiri, avem o tendință tot mai mare de a folosi LED-uri care pot fi semnificativ mai subțiri și au o viață mai lungă. Acest lucru mărește șansele de a sparge anumite aduse și chiar face ca stilul electronic complet să fie mai fiabil.

Sunt pe termen lung al tehnologiei DIRECTED. Noul tip GUIDED folosește o lungime de undă mai mică decât alte tipuri Triggered și produce imagini mai luminoase și mai precise. Deoarece 365nm led folosește un tip de sursă de lumină de dimensiuni mai mici, acestea sunt adesea folosite într-o varietate de produse, inclusiv afișaje, LED-uri, precum și iluminat. De asemenea, acestea sunt mai puțin costisitoare de făcut și de utilizat decât alte tipuri de LED-uri, așa că ar putea deveni noul standard pentru tehnologia DIRECT.

Pentru tine

Accepti cookies? Citeste mai mult