Abajur Din Sfoara Pe Balon

★★★★☆

De data aceasta va aducem abajur din sfoara pe balon! Un incredibil catalog cu cel mai bun raport calitate-pret pe care il puteti gasi. Suntem cunoscuti pentru ca suntem practici si simpli. De aceea, puteti vedea cat de intuitiv ne facem listele pentru a va oferi cea mai buna atentie.

10 Cele mai bune

👉 Vezi mai multe 👈

Care este valoarea la abajur din sfoara pe balon?

Ecranul este o parte foarte importantă a unui balon. Facilitează protejarea răsăritului special de soare și de alte câteva elemente. Poate fi folosit și ca decor.

Care sunt avantajele abajur din sfoara pe balon?

Există multe beneficii de a putea folosi un ecran de frânghie pe și. În primul rând, ar putea adăuga o nouă notă de eleganță și stil creațiilor tale cu baloane. În plus, vă poate ajuta să vă mențineți creațiile înalte arzătoare și prăjite în timpul lunilor mai reci.

Care sunt avantajele abajur din sfoara pe balon?

Acum există câteva dezavantaje în utilizarea abajururilor prin șiruri pe baloane. În primul rând, frânghia poate fi împletită atât în interior, cât și în interior și o poate face să zboare. În al doilea rând, căldura de la abajur poate face ca balonul să se spargă.

Care sunt părțile negative de la abajur din sfoara pe balon?

Vor exista o serie de elemente proaste pentru a putea folosi firul pe o creștere. Lanțul poate fi prins în plasa balonului și poate crea o amenințare pentru utilizator. În plus, de obicei, linia poate provoca și eliberarea și eliberarea prea devreme, altfel vor fi tratate corespunzător.

Acest ecran special este cu siguranță făcut din frânghie în partea de sus. Acesta poate fi un mod distractiv și unic de a anima aproape orice spațiu!

Un anumit tip de abajur este cu siguranță o piesă de mobilier sau un design care este cu siguranță folosit pentru a putea umbri o zonă sau zonă. Un abajur poate fi realizat din orice tip de țesătură sau chiar din lucruri, dar cel mai popular design al său este realizat dintr-un tip de frânghie care este de obicei folosit pentru a crea un model pe țesătură. Acest model poate fi folosit acum pentru a face un abajur autentic.

Într-o postare anterioară, am urmărit cu toții cum am învățat cum să facem un nou ecran simplu din și. În acest moment, vom lua în considerare posibilitatea de a face un abajur și mai dificil cu frânghie.

Una dintre cele mai cunoscute soluții pentru crearea corpurilor de iluminat este cu siguranță un nou abajur pe bază de frânghie. Lucrul frumos despre utilizarea abajururilor pe bază de frânghie este că pot fi produse într-o varietate de culori și stiluri. Dezavantajul este că cu siguranță nu sunt extrem de puternice și se pot flexa cu ușurință.

Pentru a realiza abajurul de frânghie veți avea nevoie de:

Un fel de urcare.

Banda în raport cu lanțul.

Un fel de ac.

O lingură nouă.

Un ciocan.

Un fel de cârlig de cusut.

Un chibrit de foarfece.

Pentru a ajuta la realizarea abajurului, este posibil să aveți nevoie de:

Coborâți balonul în jumătate.

Tăiați balonul în jumătate.

Vom începe prin a reduce mărirea cu cincizeci la sută. Folosește cârligul pentru a atinge partea de sus și de jos, apoi folosește lingura pentru a turna puțin ulei esențial sau chiar o senzație de fierbinte în lingurița.

Cu siguranță zilele astea vom începe să facem ecranul. Începeți prin a ține balonul într-o mână și așezați lanțul normal cu cealaltă mână. Când balonul este fierbinte, folosește lingura pentru a turna puțin ulei sau poate glazură fierbinte în lingurița de ceai și folosește-l pentru a încălzi sfoara până se topește în sfârșit.

Treceți sfoara prin partea de sus și de jos a balonului, asigurându-vă că nu se va rupe cu sigiliul rezistent la perforare.

Se toarnă o cantitate mică de ulei sau o senzație de căldură pe loc și se folosește pentru a încălzi firul până se topește.

Pentru tine

Accepti cookies? Citeste mai mult